сряда, 6 януари 2010 г.

BRAINLESS


Толкова много клишета в толкова малко текст не бях виждал от много време. Иска ми се да бъда много саркастичен, даже злобен, ама май няма да ми се получи, затова ще оставя снимката на вас и коментарите ви. Размишленията ми се въртят в следните насоки:
Първо - името на групата. В тоя Facebook имам чувството, че се регистрират най, ама най-най-най филмираните хора, чието настояще се изразява в спомени по "добрите стари времена", "вълшебното детство", "навремето" и така нататък, пренебрегвайки факта, че са на средна възраст 19. И то отскоро.
Второ - абсолютно съм убеден, че коментиралите девойки нямат и най-елементарна идея кой е бил Георги Димитров, като даже искрено се съмнявам, че знаят на кого е бил мавзолеят. Пък и се съмнявам, че въобще подозират каква е функцията на подобен род постройки, как са построени, ЗАЩО са построени и защо, аджеба, са съборени. Ама от къде такива сложни мисли? То причината-следствие са малко изпразнени от смисъл напоследък. Пък и то да четеш не е особено модерно забавление. Все пак "мавзолеят е част от историята", "потенциален туристически обект" и род прочие тъпотии. Ми, лепотици, реставрирайте го, върнете Жоро Тарабата и го направете детска дискотека!

3 коментара: