четвъртък, 5 април 2012 г.

Мечето, което обича детето



Една легенда слезе от кориците на комиксите! Колумбийски учени дават безспорни доказателства за съществуването на най-голямата космата загадка след Йети и Голямата стъпка (Саскуоч) - световноизвестният Педобеър. Мечето, което обича детето, за момента бе считан за измислен персонаж, създаден да весели куцо, сакато и малолетно, но новината, че колумбийка е родила здраво дете на 10 години потвърждава слуховете за половата му мощ по безспорен начин. Учените все още крият самоличността на бащата на детето, като се крият зад удобното
официално изявление, че за личността на бащата всъщност няма много информация. Според някои местни вестници става дума за 15-годишно момче, но според други информации той е 30-годишен мъж." А според някои български блогъри бащата всъщност е едър, симпатично пухкав, черноок и описанието му съвпада с "мечка-педофил, която те преследва по железопътните релси, а ако се престориш на умрял най-много от мече педофил да се превърне в мече некрофил." През 1933 г. Педобеър е бил на международна асамблея на анонимните педофили, за което свидетелства и тази новина:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2125512/Colombian-girl-10-Wayuu-tribe-gives-birth-healthy-baby-daughter.html
Понеже сме ограничени от количеството пергамент, само ще цитираме вкратце гордият татко, който се кълне, че не е знаел, че перуанката е била на 5, а колумбийката е изглеждала твърде зряла за възрастта си. Но все пак допълва, че нищо не може да се сравнява със сълзите от радост в детските очи, докато ги дърпаш за косата и ги караш да ти викат "Ай, папииииии!", поради което си пада и по латиноамерикански момичета. В крайна сметка не той е виновен, че е открил сексапила им дълго преди всички останали.
Майкъл Джексън, Владо Кузов и 12-те римокатолически кардинали не бяха открити за коментар. Това обаче е без значение, защото те си падат по момчета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар