петък, 10 септември 2010 г.

Люш!

Земетресение с магнитуд от 3.6 удари София. Няма жертви и сериозни щети.
В отговор на така създалата се ситуация Министър Цветанов лично и незабавно е разпоредил извършването на проверка по случая, а в 16.00 часа днес е образувано е разследване срещу неизвестен извършител.
Депутати от БСП веднага сформираха антиземетръсен щаб, а в днешния парламентарен контрол директно обвиниха "ГЕРБ и техния сив кардинал Иван Костов, които седяха и гледаха, докато земетръсната криза се случваше току пред очите им", след което напомниха, че Емилия Масларова изпрати пенсионерите на море. На репликата на син депутат "Ама това няма нищо общо със земетресението!", червените дупликираха "Има, има, как да няма!", а тайно си мислеха "Еееееей, дават ни по телевизията, ебати кефа!".
От пресцентъра на ГЕРБ категорично опровергаха слуха, че земетресението е причинено от Искра Фидосова, която е скачала на въже.
Волен Сидеров изрази за пореден път безрезервната си подкрепа към управлението на ГЕРБ, като от парламентарната трибуна заяви:
- Не смейте да петните името на г-жа Фидосова! Всички, дори малките деца знаят, че сеизмичната дейност започна по времето на лицето ИВАН ЙОР-ДА-НОВ, КОС-ТОВ!
Миг по-късно Сидеров избухна в истерични сълзи:
- Ама защо всички ми се смеят?! Костов е виновен! Ако не Костов, то поне евреите! Не евреите! Масоните! Да, точно така, масоните! Не, юдо-масоните! Няма да играя повече с вас... или ще започна партизанска война!
Яне Янев се опита да вземе думата, но всички присъстващи в залата депутати започнаха да скандират "ЗАКРИВАААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!", а две депутатки от ГЕРБ опънаха транспарант "Марио, благодарим ти!".
Цялата парламентарна драма около земетресението приключи, след като Бойко Борисов тропна с крак на опозицията, а този му недвусмислен жест предизвика гърз на земната кора, цунами в езерото с лилиите в Борисовата градина и откъсване на безформени бронзови късове от паметника пред НДК.
Не очаквайте продължение, защото след Него няма нищо. Когато Той тропне с крак, разрушенията се самопоправят, Доган става вегетарианец и предава барбекюто на вторични суровини, а стената за тенис се предава във втория сет поради контузия.

1 коментар: