вторник, 21 септември 2010 г.

Re: моите 10 малки тайни

Люто ме предизвика тая Моника, а после още по-люто ме прокълна "ега никога повече да не видиш еди-какво си", ако не се включа в момичешката им игра. Айде, днеска съм добричък, ще участвам. Ето моите 10 малки тайни, дето хич не са тайни, ама карай:

1. Презирам свръхемоционални хора. На "галено" ги наричам "филмирани". Ебати тъпите са, честно.
2. Нямам абсолютно никакъв контрол над хранителния си режим, ама това се вижда и с просто око. По-силно е от мен - не може след 2 пържолки и тава печени картофи да не затапиш с една вафличка.
3. От дете мечтая да убия полицай, бакшиш, контрольор, комунист, а от скоро - и деловодителка.
4. Имам бели боксерки на "Playboy" (кич) - слагал съм ги веднъж (срам), щото ми бяха последните в торбата.
5. Като пия алкохол откровено ми се дослушва чалга, а на сутринта ме гори лют срам, дори когато не съм правил глупости (рядко се случва).
6. Не ме е гнус от нищо - ако видя разпорено бебе на улицата, най-вероятно ще извадя телефона да го снимам. Снимката ще се казва "Haha_razporeno_bebe_hahaha.jpg".
8. Опа, грешка - гнус ме е от хлебарки. Подарявам всички хлебарки на света на Слави Трифонов.
9. Мисля, че любовта в този й вид, за която всички жени мечтаят, а по списанията пише с главни розови букви, че "СЪЩЕСТВУВА!", трябва да бъде забранена със закон, защото е най-измамното и като цяло тъпо чувство.
10. Има някои много съществени/култови/срамни моменти от живота ми, които за мое щастие просто не помня, пък и не искам да си спомням. По въпроса - вж. точка 5.

6 коментара:

  1. Нямам извинение, знам, ама е по-силно от мен :Д Сигурно имам мангал някъде много назад в рода.

    ОтговорИзтриване
  2. мен точка 6 малко по-ме притеснява... направо лъха на социопатия... а отн. т. 5 можеш да опиташ с рафиниране: послушай kottarashky [http://www.youtube.com/watch?v=cbBimnHotmk], balkan beat box [http://www.youtube.com/watch?v=cfUJ9QW-Z3g] или ако си падаш по хеви-чалга kultur shock [http://www.youtube.com/watch?v=ut5AUS5AV68].
    само не знам ако те кърти "лириката" на класическата чалга к'во прайм...
    весел ден!

    ОтговорИзтриване
  3. Точка 9 не ми допада определено, но какво мога да кажа освен "можеш да заведеш магарето до водата, но не можеш да го накараш да пие" :)
    :P

    ОтговорИзтриване