неделя, 16 май 2010 г.

AC/DC (и аз като всички)



Поздрав за всички с най-интересния репортаж от мястото на събитието:
http://ivofranz.blog.bg/novini/2010/05/14/tragediia-ochakva-bylgariia.545212
Понеже повечето ще ви домързи да цъкнете на линка, за по-лесно просто ще ви го копирам без съкращения. Оригиналните правопис и пунктуация са запазени.

"Днес, 14 май 2010 година от Р. Хр. на националния стадион на Православна България, който носи името на Православният монах Йеродякон Игнатий, почитан от всички българи като апостолът на националната свобода Васил Левски, е издигнато чудовищно изображение на ДЯВОЛА, на което хиляди православни българи се готвят да се поклонят още тази вечер, на концерта на групата АС/DC!

БЪЛГАРИЯ и българите са ОБЕЗУМЕЛИ! Възможно ли е хора, които се наричат Православни Християни, които са платили стотици години с кръвта си за своята Вяра в Спасителя да се съберат с хиляди и да извършат ПОКЛОНЕНИЕ НА ДЯВОЛА и да се ОТКРЕКАТ ПУБЛИЧНО ОТ СВОЯ ГОСПОД!? И всичко това седмица пред Светите празници: Петдесетница (в неделя на 23 май), на който се е основала Църквата ни, и Свети Дух (в понеделник, на 24 май), на който честваме Светият и Животворящ Дух!

ПРАВОСЛАВНИ БЪЛГАРИ! НЕ ИЗВЪРШВАЙТЕ НАЙ-СТРАШНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО В СВОЯ ЖИВОТ! НЕ СЕ ПОКЛАНЯЙТЕ НА ДЯВОЛА И НА НЕГОВОТО ИЗОБРАЖЕНИЕ!
НЕ СЕ ОТРИЧАЙТЕ ОТ СПАСИТЕЛЯ И ГОСПОД НАШ, В КОЙТО СТЕ КРЪСТЕНИ И ЧИЕТО ИМЕ НОСИТЕ! ИЗВЪРШИТЕ ЛИ ТОВА, ПОГУБВАТЕ ЖИВОТА СИ!

НЕКА ЗНАЕТЕ И ЧУЕТЕ, ЧЕ КОЙТО ПРАВОСЛАВЕН ХРИСТИЯНИН, УЧАСТВА, ПОДГОТВЯ, ИЗВЪРШВА И РАЗПРОСТРАНЯВА ТОЗИ КОНЦЕРТ, В КОЙТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШИ ПОКЛОНЕНИЕ НА ДЯВОЛА, ПРЕД НЕГОВОТО ИЗОБРАЖЕНИЕ, ИЗВЪРШВА БОГОПРЕДАТЕЛСТВО И УЧАСТТА, КОЯТО ЩЕ ГО СПОЛЕТИ Е СТРАШНА!
АКО ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ СЕ ПОКЛОНЯТ НА ДЯВОЛА, чието изображение е поставено в този стадион, ЩЕ ГИ СПОЛЕТИ СТРАШНА И УЖАСНА ТРАГЕДИЯ! И то скоро след това!

Тези, които извършат, съдействат и разпространят това ще понесат ужаса на своето отстъпление от Бога: ЗДРАВА КЛЕТКА НЯМА ДА ОСТАНЕ В ТЕЛАТА ИМ! КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ ДОМОВЕТЕ ИМ! ДЕЦАТА ИМ ЩЕ ЗАГИВАТ, А ТЕ НИЩО НЕ ЩЕ МОГАТ ДА СТОРЯТ! ДЕЛАТА ИМ ЩА ПРОПАДАТ! ИМОТИТЕ ИМ ЩЕ СЕ СЪСИПВАТ! ЖИВИ ЩЕ ГНИЯТ, АЛА ТЕЛАТА ИМ НЕ ЩЕ УМИРАТ! ЩЕ СА ГЛАДНИ, АЛА НЕ ЩЕ СЕ НАСИЩАТ! ЩЕ СА ЖАДНИ, АЛА НЕ ЩЕ СЕ НАПИВАТ С ВОДА! НИЩО И НИКОЙ НЕ ЩЕ МОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ, АКО НЕ СЕ ПОКАЯТ И ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ НЕ ПРЕБЪДАТ В ПОСТ И МОЛИТВА!

ЕЙ, ПРАВОСЛАВНИ БЪЛГАРИ, НЕ СЕ ПОКЛАНЯЙТЕ НА ДЯВОЛА!
НЕ СЪГРЕШАВАЙТЕ, БРАТЯ И СЕСТРИ!

УЖАСНА ТРАГЕДИЯ ЩЕ СПОЛЕТИ ВАС И БЪЛГАРИЯ АКО ПРЕДАДЕТЕ НАШИЯТ ГОСПОД И СПАСИТЕЛ ИИСУСА ХРИСТА И СЕ ПОКЛОНИТЕ НА СИЛАТА НА ЗЛОТО И СМЪРТТА И НА НЕГОВОТО ИЗОБРАЖЕНИЕ!
НЕ СЕ ИЗКУШАВАЙТЕ И НЕ ХОДЕТЕ НА ТОЗИ КОНЦЕРТ, КОЙТО НЕ Е КОНЦЕРТ, А СЛУЖЕНИЕ НА ДЯВОЛА, ПРЕД НЕГОВИЯ ОБРАЗ!

Боже Пресветий Владико, помилуй обезумелите Православни българи!
Спаси от това изкушение чистите сърца и души!
Помилуй ни, Господи Иисусе Христе!
БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ, БЪЛГАРИ!
ДАНО СЕ СПАСИТЕ ОТ ПОСЛЕДСТВИЯТА НА БЕЗУМНИТЕ СИ ДЕЛА!

Ивайло Франц
Православен Богослов
София, 14 май 2010 от Р. Хр."

ААААААААААААААААААААААААААААЛЕЛУЯ!

Следващото му ентри на дядо поп ще бъде, че всъщност те, алтернативният синод (?), виждат в AC/DC една срамна креатура на Държавна сигурност, респективно на синода на Максим, което ще разпали религиозно боричкане между няколко баби, гладни за нафора.
Очакваме фенове на "Левски" да се включат в протеста с официално изявление:
"Потъпкването на тревната настилка на стадион "Васил Левски" от феновете на австралийска рок-група, кръстена на АС-23+Държавна сигурност, със сигурност доказва наличието на заговор между ПФК ЦСКА, БФС и Австралийския футболен съюз, целящ оскверняване паметта на Апостола и изхвърляне на "Левски" от евротурнирите." Очаквам по модела на ЦСКАрското "МАДОНА ПРИ ГУНДИ И ДЖАКО" фен клуб "София-Запад" да изпрати елитна бойна бригада на поход за чрен спрей и бели стимуланти на музата, благодарение на които да бъде създаден препращащ плакат "АС/DC ПРИ МАДОНА".
Та така, добре че не отидох на концерта, че иначе трябваше да "пребъда до края на живота си в пост и молитва". А нещо не се виждам да предъвквам стръкове спаначец, докато слушам псалми.
И понеже не мисля да пропускам Рамщайн и Металика, ще ви замоля учтиво - ако някой случайно наминава през Ада, да ми прати картичка, за да видя дали ми харесва. 'Щото ако е гадно - да знам да си отменя резервацията.

4 коментара:

  1. I'm on a highway to hell, батка^^ Аре, отивам да се кланям на дявола и да ям черва. Може да запалиш свещ за грешната ми душица :D

    ОтговорИзтриване
  2. Или просто да залепя плакат на Азис на надгробния ти камък =)

    ОтговорИзтриване
  3. Може и да грешиш. Попът т.е. богослов Франц, кво име а,може и да е таен рекламен или PR агент на конкурентна музикална агенция. Балкан..не знам каква беше и за концерта на Рамщайн, може и да обърне хастара наопаки и да удари една благословия за посещаемост на техния концерт, щото те ако не са ангели небесни, то поне всяка неделя тайно пеят в църковния хор на Кьолнската катедрала или пък направо в Ал. Невски:))

    ОтговорИзтриване