събота, 4 юли 2009 г.

Един е Доган и Местан е неговият пророк























Тази паметна табела от историческия музей в Кърджали е доказателството, че всичко ново е добре забравено старо. Нямам нищо против хората от различен етнос, различна религия, различна култура. Все пак живеем в 21-ви век. Може би ако живеехме преди 150 години агресията би била изход, но сега не е. Но по този жалък начин не може да продължава. Този нагъл политически мафиот трябва да бъде изхвърлен от властта! Но това няма да стане с мрънкане по форуми, блогове, сайтове, еротични телефони, по градинки, паркове, седянки. Ще го изгоним в неделя - на 5-ти юли, в изборния ден! ГЛАСУВАЙТЕ !!!


Но все пак евала на Доган. Машалла, "Разпредлителю на порциите", ефенди! Ахмед Акбар! Чокшей с тея гяури, ама те пък сами се поробват - за какво да гласуват, те нали всички са еднакви... Ти доказа, че за наглостта ти няма граници и затова печелиш престижното отличие "Най-безпардонна комунистическа креатура във Вселената". И точно затова ще бъдеш наказан!

1 коментар:

  1. Доган е ТОЧНО толкова крадлив, колкото и другите, докоснали се до властта. Само че за разлика от масата политици той е истински професионалист, изключително интелигентен и партията му е най-организираната и най-активно работеща с избирателите си. Това е единствената партия, която на всички последователни избори увеличава електората си, тъй като по неговите собствени думи започва кампанията си от деня след изборите. Затова ДПС за добро или за лошо се превърна в нещо трайно в българската политика. Всичко това плаши посредствените ни политици и те вкупом запяха слогана "вън Доган от властта". Мисля, че всички, вместо да го оплюват, трябва да се поучат от него за това как се привлича членска маса, как се работи с избиратели и как се подготвят кадри. Само по този начин ще го изкарат от властта- всичките помии, които се изливат по негов адрес само озлобяват и нахъсват електората му и потвърждават максимата че и най-лошата реклама все пак е реклама.

    ОтговорИзтриване