петък, 17 юли 2009 г.

Рекламен форум

ТЕМА НА ФОРУМА: От: Разочарован:
-Вчера опитах да се залепя с Локтайт на тавана, паднах и се пребих. На кого да се оплача?

1. От: Арменския поп:
-На мен, чадо, на мен... Оня ден получих оплакване за ниските хигиенни навици сред мармотите, произвеждащи шоколад.

2.От: Сашо Диков:
-Има договорка някаква тука! Асене, вЪрни малко, да видим пак падането! Защо ДВСК, НВМД, ХЕИ и РИОКОС мълчат?

3. От: Ухудшански:
-Падате ли? Тъй, тъй...

4. От: Христо Стоичков:
Мнението съдържа нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на семейна, расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие.

5. От: Велко Вълканов:
-Другаря Ленин някога да се е залепял за стената? Другаря Маркс някога да се е залепял за стената? Ако Партията искаше хората да ходят по тавана Коминтерна щеше да го разпореди! От това съдя само, че Разочарован е фашист! Настоявам тази идеологическа дегенерация да бъде изкоренена от обществото! Тази антигравитационна конспирация аз намирам за дребнобуржоазен мистицизъм и нагла антисоциалистическа, противообщесвена и реакционна гавра с приетия от минус Пети конгрес на Партията указ за влизане на земното притегляне!

6.От: Волен Сидеров:
Мнението съдържа нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие, бунтове, аутодафе-та, масовии безредици, линч на мургави малцинствени представители и тананикания на нацистки маршове.


7.От: Любен Корнезов:
-Моля ва, моля ва, другарю Сидиров! Да запазими повидьение, достойно за този почтьен форум!


8. От: Къци Вапцаров:
-Хе,хе, паднете за втори път върху една буква от българската азбука!

9. От: Човек от народа:
-Вие сте ебати тъпаците, честно!




6 коментара:

  1. Buhahaha, druga rabota nqmash li si w taq kantora xa :D

    ОтговорИзтриване
  2. Добра идея Никола. Пробвай пак , не се отказвай:))

    ОтговорИзтриване
  3. БРиляннтно, брилятно. Но имай малко уважение към хер Сидеров, който ще е спасителят на следващия кабинет, според моите скромни виждания. Дефанзивните дясно-виждащи хора странят от него и го недолюбват, но всъщност той е един изключително полезен елемент за българската политика, на който ще е изключително интересно да се даде власт - най-малкото ще ни изкара от Союза.

    ОтговорИзтриване
  4. Аре няма нужда да излизаме от Съюза, някак си повече ми харесва меркантилната гледна точка да ни дават парички (девил)

    ОтговорИзтриване
  5. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  6. ахахахах Кокич - къртещ проблясък! :D а за Волен единственото сигурно е, че e краен :D в европа още не могат да се разберат крайно ляв ли е или крайно десен, а у нас - крайно бабин убавец или крайно лумпен (ако използваме неговата риторика ;) - по-страшното е обаче да си представим бате Бойко да почне с нея - виж ето това вече ще е страхотна първа копка, ама не на метрото в посока банкя..

    ОтговорИзтриване